Η εταιρεία μας

 • Home

“Για εμάς, οι πελάτες μας είναι η οικογένεια μας. Αποτελούν τον κινητήριο μοχλό της ανάπτυξής μας και μοιράζονται μαζί μας ένα κοινό όραμα. Εξάλλου πιστεύω ότι μια εταιρεία δεν πρέπει να αποτελεί έναν στείρο οργανισμό παραγωγής οικονομικών αποτελεσμάτων. Πρέπει να είναι χώρος δημιουργίας και έμπνευσης για τους πολίτες. Ακόμα και για αυτούς που δεν είναι πελάτες της.

Η Ιστορία μας

Η Nemertes είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία φυτικών καλλυντικών που ιδρύθηκε από τον Νικόλαο Κοντογιάννη. Όραμα μας είναι να προσφέρουμε στους ανθρώπους ένα καλύτερο επίπεδο ζωής και να τους μυήσουμε στα μυστικά της ευεξίας και της ευζωίας.
Έχοντας ως βάση παρασκευής το αγνό, έξτρα παρθένο ελαιόλαδο ανώτερης ποιότητας και με μείγματα πολύτιμων ελαίων, βοτάνων και αρχέγονων θεραπευτικών υλικών από την ελληνική γη, δημιουργούμε προϊόντα περιποίησης και απόλαυσης σε ευφάνταστους συνδυασμούς, με σεβασμό στο περιβάλλον και εκτίμηση στον άνθρωπο.

be unique
be one of us

Η Φιλοσοφία μας

Η Νημερτής είναι μυθολογική μορφή που αναφέρεται στην Ιλιάδα. Κόρη του Νηρέα και της Ωκεανίδας Δωρίδας, εγγονή του Ωκεανού, νύμφη της θάλασσας και μια εκ των πενήντα Νηρηίδων. Ετυμολογικά Νημερτής σημαίνει αυτή που δεν αμαρτάνει (Νη+αμαρτάνω), που δεν αστοχεί. Υπό αυτή την έννοια η εταιρική μας φιλοσοφία εκφράζει τους ανθρώπους που ακολουθούν και πετυχαίνουν τους στόχους τους. Το υγρό στοιχείο αντικατοπτρίζει τα ανθρώπινα συναισθήματα. Όπως η θάλασσα είναι άλλοτε ήρεμη και γαλήνια και άλλοτε τρικυμιώδης, έτσι και ο άνθρωπος άλλοτε είναι ήρεμος και άλλοτε τον διακατέχει λύπη και θυμός. Η Νημερτής είναι γνωστή από τα αρχαία χρόνια για την φιλαλήθεια της. Ακολουθώντας τα βήματα της χτίζουμε αληθινές και σταθερές σχέσεις, γεμάτες διαφάνεια, με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές μας και με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Οι αξίες μας

 • null

  ΑΝΑΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΚΟΡΥΦΗ

  Αγωνιζόμαστε καθημερινά για την προσωπική και ομαδική μας βελτίωση θέτοντας συνεχώς τον πήχη ολοένα και ψηλότερα. Δεν εφησυχαζόμαστε με τα επιτυχημένα αποτελέσματα. Προτιμούμε να δημιουργούμε τις εξελίξεις παρά να τις ακολουθούμε. Στοχεύουμε σε μια εξελικτική διαδικασία 360 μοιρών. Στην παραγωγή, στο σχεδιασμό, στο μάρκετινγκ, στη σχέση μας με τους πελάτες μας και τους προμηθευτές μας .Επιλέγουμε συνεργάτες κορυφαίους στο είδος τους και μοιραζόμαστε μαζί τους ένα κοινό όραμα.

 • null

  ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ

  Είμαστε πρωτότυποι και μοναδικοί.Ενθαρρύνουμε την προσωπική και ομαδική δημιουργικότητα.Φέρνουμε νέες ιδέες και χειροποίητα όνειρα.Προωθούμε την καινοτομία και πιστεύουμε πως κάθετι αληθινά σπουδαίο φάνταζε κάποτε ανέφικτο.Αγκαλιάζουμε τη διαφορετικότητα και μελετάμε κάθε προοπτική, απευθυνόμενοι στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε γενιάς με τον ίδιο σεβασμό και την ίδια σύνεση.Αφήνοντας πολλές φωνές να τραγουδούν δημιουργούμε μια σύγχρονη και αρμονικη χορωδία.

 • null

  ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

  Στρέφουμε το βλέμμα μας στο ευρύτερο μέλλον και αξιολογούμε τα αποτελέσματα μας από τον τρόπο που τα πετυχαίνουμε. Δεσμευόμαστε να αντιμετωπίσουμε τις σύγχρονες προκλήσεις βιωσιμότητας με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους μετόχους, τους εργαζομένους και τους συνεργάτες μας. Στόχος μας είναι η δημιουργία μιας σύγχρονης, βιώσιμης εταιρείας με ευρύτερη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο.

Η στρατηγική μας

Η ικανότητα μας να καινοτομούμε παραμένοντας συνεπείς στις αρχές και στις αξίες μας και η επιθυμία μας να ψάχνουμε το ξεχωριστό σε κάτι “συνηθισμένο”, αποτελούν τις βασικές μας πεποιθήσεις. Για τη Nemertes, η αλλαγή είναι η κινητήριος δύναμη της αδιάκοπης προσπάθειας της να εξερευνήσει τον κόσμο μέσα από έναν συνεχόμενο διάλογο με τους πελάτες της.

 • null

  ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ BRAND ΙΚΑΝΟ ΣΥΝΕΧΩΣ ΝΑ ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΙ ΠΑΡΑΜΕΝΩΝΤΑΣ ΠΙΣΤΟ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥ

  Η στρατηγική ανάπτυξης της Nemertes κινείται σε δυο άξονες : να γίνει ένα παγκόσμιο brand που θα αναδείξει την ελληνική παραγωγή, θα προωθήσει τον ελληνικό πολιτισμό και την ελληνική παράδοση ενώ ταυτόχρονα θα καινοτομεί συνεχώς διατηρώντας τις βασικές της αξίες και αρχές. Από την πρώτη ημέρα της ιδρύσεως της ακολουθεί ένα καθαρά επαναστατικό μονοπάτι. Αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα και ενθαρρύνει τις συλλογικές αποφάσεις σε κάθε επίπεδο δημιουργώντας ένα νέο επιχειρηματικό μοντέλο που περιλαμβάνει κάθε τμήμα και κάθε εργαζόμενο.

 • null

  ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΜΕ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΝΤΑΣ ΑΞΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ

  Προοδευτικά ενισχύουμε τη δέσμευση μας για μια μακροχρόνια βιώσιμη και κοινωνικά υπεύθυνη ανάπτυξη. Δημιουργούμε αξία για τους μετόχους και τους εργαζομένους μας σχεδιάζοντας ένα δημιουργικό και παραγωγικό περιβάλλον Δημιουργούμε αξία για τους πελάτες μας μέσα από την κορυφαία ποιότητα των προϊόντων μας και μέσα από μια ιδιαίτερη  αγοραστική εμπειρία.

 • null

  ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΜΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΝΑΛΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ

  Επιδιώκουμε την άμεση επαφή με τους πελάτες μας ενισχύοντας την αλληλεπίδραση και την διακαναλική επικοινωνία. Κατανοούμε τις ανάγκες και τις προσδοκίες τους και μέσα από το απόλυτα προσωποκεντρικό μας μάρκετινγκ δημιουργούμε μαζί τους μια σχέση ,αλήθειας που αποτελεί την κύρια και διαχρονική επιδίωξη της εταιρείας μας, προσπαθώντας πάντα να τους εκπλήσσουμε θετικά. Η εταιρεία ακολουθεί μια στρατηγική ανάπτυξης των καναλιών διανομής της χωρίς καμία διάκριση, τόσο στα φυσικά όσο και στα ψηφιακά.

 • null

  ΕΝΙΣΧΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΨΗΦΙΑΚΟ ΜΑΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΗΦΙΑΚΗ ΜΑΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ

  Στη Nemertes αναγνωρίζουμε ότι ο ψηφιακός κόσμος αποτελεί πλέον ένα πολύ σημαντικό και απαραίτητο εργαλείο για την εταιρική επικοινωνία και την επιχειρηματική ανάπτυξη. Δημιουργούμε ειδικό τμήμα ψηφιακού μετασχηματισμού, υπεύθυνου όχι μόνο για το ηλεκτρονικό εμπόριο αλλά και για το ψηφιακό μάρκετινγκ. Βάζουμε τις βάσεις για καλύτερες και πιο καινοτόμες ψηφιακές εμπειρίες  ενώ προετοιμαζόμαστε για τις μελλοντικές προκλήσεις που θα εισάγει η ανάπτυξη της τεχνητής νοημοσύνης.

 • null

  ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΟΤΗΤΑ

  Μια από τις θεμελιώδεις αξίες και από τις σημαντικότερες αρχές λειτουργίας της Νemertes  αποτελεί η συνεισφορά στην πρόοδο και στην ευημερία της ελληνικής κοινωνίας, παράγοντας ιδιαίτερα σημαντικός αφού καθορίζει σε μεγάλο βαθμό τη μακροπρόθεσμη και βιώσιμη επιχειρηματική δράση και επιτυχία της εταιρείας.
  Αποτέλεσμα της υιοθέτησης αυτών των αρχών είναι η ανάπτυξη μιας εταιρικής κουλτούρας από την οποία απορρέει η πρόθεση μας να λειτουργούμε με υπευθυνότητα σε όλους τους τομείς που αποτελούν σημαντικούς άξονες αειφόρου ανάπτυξης και περιλαμβάνουν την αγορά, τους μετόχους, τους εργαζόμενους, την κοινωνία και το περιβάλλον. (βλέπε https://nemertes.com.gr/csr/)